keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Uusi blogi


Kevään kynnyksellä se taas iski, uuden vimma. Kallion Kielo -blogi näyttää tulleen tiensä päähän, sillä oli hyvä muutaman vuoden ajan harjoitella ja tunnustella bloggaamista. Vanha blogi jää kuitenkin toistaiseksi paikoilleen, haparoivin askelin aloitettu "blogiura" tuntuu tärkeältä säilyttää. 

Kalliot Matkustaa - nyt pääsen toteuttamaan blogia rajatummasta ja rakkaasta aihealueesta. Blogin päivitystahti ei tule olemaan päätähuimaava, mutta sen sijaan vakaa pyrkimykseni on kehittyä bloggaamisessa eteenpäin blogille uutta arvoa luoden. Vauhtiin päästäkseni on Kallion Kielosta siirretty tämän uuden blogin pohjalle kaikki matkailuun liittyvät jutut. Lisää on tulossa, viime vuoden loppupuolella matkustimme niin Rodokselle kuin Thaimaahankin, ja tämänkin vuoden ensimmäinen ulkomaanmatka on varattu kevään alkuun. Ihan ensimmäiseksi taidatte kuitenkin päästä mukaamme viikonloppureissulle Helsinkiin ja Putous -katsomoon!

Tervetuloa matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkaan mars!

Matkalle lähdössä näyttää olevan tiettyjä rutiineja, jotka toistan olkoon kyseessä sitten pieni yhden tai kahden yön pyrähdys tai pidempi m...