maanantai 23. huhtikuuta 2018

Putouksen katsomossa

Tehdään vielä pieni kurkistus viime talven Putouksen katsomoon ennen uusiin juttuihin siirtymistä. Helsingin reissun päätarkoitus oli siis lauantai-illan suora Putouslähetys. Tosi hauska ja mielenkiintoinen parituntinen se olikin! 



Putousta kuvataan teollisuushalliin rakennetussa studiossa, joka tarkoittaa että yleisölle ei sen kummempia lämpiöitä ole, vaan päällysvaatteet jätetään kontteihin ja vessassa käydään ulkona bajamajoissa mikäli hätä tulee. 



Lähetys tehdään tarkalla ammattitaidolla, lavasteet vaihtavat studion toisella puolen ripeästi paikkaa kun toisella puolella kuvataan. Mainoskatkojen aikana yleisöä viihdytetään niin ettei silloinkaan aika käy pitkäksi. Kiva että käytiin, ainakin 8-vuotias oli aivan hurmioissaan varsinkin kun sai kaikilta näyttelijöiltä eturivissä istuessamme läpytkin. Kolme lippua Putouskatsomoon kustansi 93€, saa nähdä onko ensi kauden hinnoittelu samoissa lukemissa. 


Täällä valmistaudutaan nyt kiivaasti kevätreissuun, joka koittaa jo tulevana viikonloppuna pidennetysti vappuun saakka. Auto on siivottu ja puunattu, laukut nostettu pakkaamista varten esille ja kartat ladattu puhelimeen. Täältä tullaan Riika! 

Ps. Instagram päivittyy varsinkin stoorien osalta matkalla varmasti ahkerasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkaan mars!

Matkalle lähdössä näyttää olevan tiettyjä rutiineja, jotka toistan olkoon kyseessä sitten pieni yhden tai kahden yön pyrähdys tai pidempi m...